mandag 1. juni 2009

Hytten er kommet opp!

Her er de to første elementene kommet på plass. Når snekkerne hadde avrettet sålen så gikk jobben med å sette opp elementene utrolig raskt. Planene vår var at Morten og snekkerne skulle avrette sålen fredag, lørdagen skulle vi begynne å sette opp elemenentene. Da jeg kom opp sent fredag kveld hadde de allerede satt opp to og en halv langside.Da Saltdalshytta hadde levert feil bredde på møne elemententet - så ble det en utfordring for oss. Heldigvis så hadde vi med oss snekkere som løste dette på en grei måte - selv om det forsinket oss unødvendig. Vi fikk levert to elementer som var altfor smale, de skulle passe til en hytte med bredde 6,20 ikke 7,40 som vi har...
Med nydelig vær så har det blitt lange dager. På tre dager så har vi reist hytten fått den tett og taket på plass. Dvs der gjenstår noe arbeid selvfølgelig med taket. Når jeg reiste hjem i kveld hadde de lagt plater på halve taket og holdt på med å bygge boden.

I denne uken skal resten av platene legges, villmarkspanel skal snekres og takshingel skal legges. vi får satse på like strålende vær som vi hadde denne pinsehelgen....Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyttedrømmen.

Her er vår vei til hyttedrømmen, fra kjøp av tomt høsten 2006 og ferdig hytte i 2009/10.