mandag 8. juni 2009

Oppdatering !

Her har Morten lagt tak-shingel på halve taket. Dette var en vond og tidkrevende jobb. Han ble ikke helt ferdig - har igjen ca en dags arbeid.

Som dere ser er det ikke kommet på villmarkspanel. Det tok litt lengre tid å lage bod og tak over inngangpartiet enn tidligere anntatt. Det var også del "småplukk" som måtte være ferdig før tak-shingelen kunne taes på...

Her er inngangspartiet og boden ferdig.

Her har de startet arbeidet med å lage bod og å få taket til boden og hytten til å gå i flukt.

2 kommentarer:

 1. Hei
  Kor spennende dette blir. Vi starter å grave til helga og håper vi ikke bruker alt for lang tid å sette opp grunnpilarene. Skal dere innrede selv eller har dere snekkere til det? Har dere kjøpt bare råbygget eller alt av inventar også?
  Hva heter deres hyttemodell?
  Dette blir mange spørsmål og flere kommer nok etter hvert.
  Ha en fin uke og lykke til videre med arbeidet.
  Hilsen Lina

  SvarSlett
 2. hei hei....
  Vi har kun kjøpt råbygget - minus kledning og vi skal innrede alt selv. Vi tar rom for rom og kommer ikke til å stresse med å bli ferdige. Regner med å bruke en del av ferien vår i år til å innrede hytten... :-)
  Vi tok utgangspunkt i Bjørnefjell B. Dersom du trykker på etikken som heter tegninger så kan du se tegningene....
  Det blir kjekt å følge dere også - jeg synes det er så spennende med alle de andre bloggene, for å se fremdrift og planlegging....så nå må jeg legge inn din blogg også så jeg kan følge med dere også.... :-)
  Lykke til...

  SvarSlett

Hyttedrømmen.

Her er vår vei til hyttedrømmen, fra kjøp av tomt høsten 2006 og ferdig hytte i 2009/10.