søndag 8. august 2010

oppdatering

Nå er det en stund siden jeg har skrevet info om hvordan det går med hytten vår på Hardangervidda. Jeg har vært lite flink til å skrive oppdateringer i det siste, men etter etterlysninger fra venner om at nå var det snart på tide å skrive noe nytt.. Well here it comes...:)

Siden sist har vi laget ferdig knevegger på hemsen, innramming til dør fra hems soverom til hems stue. Vi har også kledd inn innrammingen, det får jeg ta bilde av en annen helg.


Vi har lagt heltre gulv på stue, kjøkken, to av soverommene ( det tredje brukes til oppbevaring foreløpig).
Der er lagt ned varmekabler i entre, gang, begge badene. Boden er kledd med panel og klar til bruk.Alle tak er nå ferdig.
Denne helgen har vi avrettet badene, gang og entre- det ble kjempe flott. Så nå er gulvene klare til fliselegging. Når det er gjort kan vi begynne på veggene.
Vi har også beiset rundtømmer panel til stue. Disse har nå ett strøk med fargen provence olje beis. Ble påført med kost og tørket av overflødig med klut kan også bruke svamt. Jeg brukte noen gamle t-skjorter. Jevnt og fint resultat.Ting tar tid når vi skal gjøre det meste selv, men det går ihvertfall fremover.
Neste på planen er å få bestilt kjøkkenet der er det jo noen ukers leveringstid.
2 kommentarer:

 1. Hei !

  Dere har så fin farge på hytten ders, hva er den behandlet med og hva heter fargen? Er det et eller 2 strøk ?

  Mvh Vibecke
  http://vibeckeshytteprosjekt.blogspot.com/

  SvarSlett
 2. Heisann, Vi har bruk Møretre sin MøreRoyal villmarkskledning som er vedlikeholdsfritt. Treverket er oljeimpregnert. Fargen heter Brun (RB.10).

  SvarSlett

Hyttedrømmen.

Her er vår vei til hyttedrømmen, fra kjøp av tomt høsten 2006 og ferdig hytte i 2009/10.