onsdag 7. oktober 2009

Langhelg!

Vi er nå kommet tilbake fra en langhelg på hytten. Jentene har høstferie fra skolen så Morten og jeg tok et par dager fri fra jobb. Vi hadde planer om å legge tak på alle rommene under hemsen, men da vi åpnet pakkene med ferdigmal takpanel ble vi veldig skuffet. Leverandøren hadde desverre vært litt for kjapp med å
pakke panelet sammen før det var skikkelig tørket, så da vi tok fra hverandre panelet så hang malingen fast...hva gjør en da langt oppå fjellet???? Etter noen telefoner fant vi ut at der ikke var så mye å gjøre før mandag. Der gikk de planene i "vasken".
Vi tok fatt på å gjøre ferdig soverommene i stedet...sagingen måtte jo taes innemellom regn og snøbygene. Det gikk ganske greit.Fryktlig kaldt...
Morten begynner å få taket på utskjæringer til stikkontakter og lysbrytere. Flott med masse utstyr, spesielt når du har lært deg å bruke de....;o) Morten fikk også isolert siste rest med 5mm isolasjon. Her holdt jeg meg klokelig unna da jeg reagerte på rocwollen sist. (kløe og utslett)
Vi har nå også fått tilbakemelding fra leverandøren at vi får nye materialer neste torsdag, så da får Morten ta seg en tur opp på fjellet igjen. Hva vi skal gjøre med de ca 100m2 med ubruelig ferdigmalt panel er jeg ikke helt sikker på, men de ligger ganske i veien midt i stuen...vi får høre med leverandøren om de ønsker de tilbake.

Det begynner minke med jobbehelger før snøen har lagt seg så mye at vi ikke kan kjøre helt opp...
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyttedrømmen.

Her er vår vei til hyttedrømmen, fra kjøp av tomt høsten 2006 og ferdig hytte i 2009/10.